Предлагани услуги

Неврологичен преглед

Преглед , при който се проследява с помощта на медицински прибори  /апарати  състоянието на Вашата нервна система. Правят се специални проби за преценка на Вашето неврологично състояние. Добре е да носите предходна медицинска документация: епикризи, дискове с Образи, лабораторни изследвания-дори темата да не е Неврологична. Цена: 40 лв.

Профилактичен неврологичен преглед

Дори ако смятате ,че нищо Ви няма ,за да проверите Вашето здраве, е добре да си направите такъв (Особено ако имате близък с неврологичен проблем – поради наследствения характер на определени заболявания). Цена: 40 лв.

Електроенцефалография

Електроенцефалографията е метод за регистрация на мозъчната биоелектрична активност с висока времева резолюция. Използва се в диагностиката на епилептични прояви, инсулти, главоболие, нарушения на съня, състояния след травми на главата, съдови и възпалителни заболявания на мозъка, при тумори. Поради своята неинвазивност, безболезненост и мобилност е ценен метод в диагностиката на неврологичните заболявания. Цена: 50 лв.

Консултация

Ако искате да се консултирате по медицински въпрос, имате питане по поставена диагноза, можете да се запишете  за консултация. Цена: 25 лв.

Он-Лайн Консултация

Ако се нуждаете от консултация от разстояние, ако сте далече, а имате въпрос свързан с неврологичен проблем ( Ваш или на Ваш близък ) може да се запишете за Консултация. Заплащането става по банков път. Записването на час става предварително, а консултацията се провежда по Скайп. Цена: 25 лв.

Благотворителен преглед

Живеем в материален свят, но е добре да опитваме да запазим човешкото в себе си. Трябва да запазим способността си да бъдем хора и просто да си помагаме. Това са моите лични и професионални убеждения. По тази причина на всяко 15 число на месеца записвам 1 (един ) пациент за благотворителен преглед. Обемът на прегледа е същият както при платено посещение.

Хипноза

За подкрепяща терапия на своите пациенти  д-р Христова предлага медицинска хипноза. Цена: 40 лв.

Терепевтична хипноза

Терапевтичната хипноза се използва да подобри физическото и психическото здраве, и личното ви благополучие,  и няма нищо общо със сценичната  хипноза, която се прави изцяло за забавление и наподобява повече представление. Използва се при болки, нарушения в съня, тревожност, лечение на зависимости и др.

Често хипнозата бива оприличавана на сън. По-точно е да бъде описана обаче като състояние на съзнанието, характеризиращо се с фокусирано внимание, повишена внушаемост и живо  въображение. По време на хипнозата Вие сте буден, помните повечето / всички събития ,  не може да кажете / направите нещо, което не искате.

Д-р Стаменка Христова-Георгиева

За контакт

Поверителност

6 + 6 =

Обадете се

0888 315 933

Email

odri_po@yahoo.com

Адрес

бул. Република 15

МЦ Младост ет.  5  к-т  В522

Варна 9000

Работно време

Понеделник:  13.30-17.00

Вторник:         13.30-17.00

Сряда:               09.00-13.00

Четвъртък:     13.30-17.30

Петък:              09.00-13.00